Construction All Risks (CAR)

Sinds 1 januari 2015 zijn ook basisscholen zelf verantwoordelijk voor het buitenonderhoud. Voor scholen in het voortgezet onderwijs geldt dit al enkele jaren.

Dit betekent een serieuze extra verantwoordelijkheid. Onderhoud, verbouw, renovatie en nieuwbouw van scholen zijn kostbaar en complex. Er zijn vaak veel partijen bij betrokken, van architect en bouwer tot glaszetter en schilder. En als er iets mis gaat, is de aansprakelijkheid vaak lastig te achterhalen. Was die constructiefout een vergissing van de architect, de tekenaar, de hoofdaannemer of de bouwer? En wie vergoedt die stukgetrokken leiding of de brandschade van de dakdekkers?

CAR geeft financiële zekerheid

De Construction All Risks (CAR) verzekering dekt alle materiële schades op of rond de bouwplaats. Hij dekt ook de kosten voor vervangende huisvesting en schade aan andere panden en eigendommen. En hij is er als tijdelijke én doorlopende verzekering.

Voordelen

  • alle (ver)bouwprojecten zijn automatisch verzekerd;
  • dekking afgestemd op de belangen van de onderwijsinstelling;
  • schade-uitkeringen direct aan uw onderwijsinstelling;
  • geen afstemmingsproblemen bij aanbesteding van bouwprojecten in delen;
  • geen algemene kostenopslag zoals bij CAR-verzekering via de aannemer;
  • gelijke dekking voor alle bouwprojecten;

Jaarpremie

Meer informatie over verzekerde bedragen en premies vindt u op het aanvraagformulier.

Meer informatie

Neem dan contact op met de adviseurs van Aon: Ruud van Houten (06 1487 5425, ruud.van.houten@aon.nl) of Henri Damen (06 1381 7417, henri.damen@aon.nl). Zij geven u graag advies op maat.

 
 

Verzekeringen (excl. Zorg)

088 810 81 71

Stel uw vraag via e-mail.